מהיום, במקום לקמח את פרוסות השניצלים לפני הטיגון מוסיפים כפית חרדל לבלילת הביצים ומקבלים מרקם קטיפתי בקלות.
איך בוחרים בשר לטשולנט?
כמה טיפים מיוחדים
•אם אתה אוהבים את הטשולנט שלכם כשהוא שומני במיוחד השתמשו בפלענקן - בשר מס' 9
•אם אתם רוצים טשולנט שומני, אבל לא יותר מידי, השתמשו בבשר שריר הזרוע - בשר מס' 8
•עבור טשולנט שומני מעט השתמשו בצלעות - בשר מס' 2
מטגנים?
שימו לב...
ככל שיהיה יותר שמן במחבת,
יהיה פחות שמן במאכל המטוגן.
שניצל הודו.
גם שניצל, גם בריא.
הכינו את השניצל שלכם מחזה הודו,
בשר עשיר ברכיבים תזונתיים ודל שומן והטעם, טעם של שניצל.
שומן הבקר!
הכירו אותו...
שומן זה מיועד בעיקר להעשרת בשר טחון ותבשילים.
הוסיפו את שומן הבקר לבלילת הקציצות או אפילו לסיר הטשולנט שלכם וקבלו תבשיל עם מרקם מעודן וטעם עסיס יותר.
לשיפודים טובים
יש כלל ברזל!
בשביל ליהנות משיפוד בשרי עשוי היטב,
השתמשו שיפודי ברזל (ולא עץ).
כך מידת העשיה תהיה משובחת ומדויקת מבפנים ומבחוץ.